Adobe Scan - Ένα δωρεάν φορητό Scanner στο κινητό σου

android ios app adobe scan free pdf creator

Μία από τις πιο εύχρηστες εφαρμογές που ο καθένας θα έπρεπε να έχει στο smartphone του, είτε αυτό είναι Android είτε κάποιο iPhone, είναι το Adobe Scan. Πρόκειται για μία δωρεάν εφαρμογή που μετατρέπει το κινητό μας σε φορητό scanner. Η λειτουργία της εφαρμογής είναι αρκετά απλή, αφού χρησιμοποιώντας την κάμερα της συσκευής μας φωτογραφίζουμε το έγγραφο, την φωτογραφία, την ταυτότητα, τον πίνακα, την απόδειξη ή την επαγγελματική κάρτα που θέλουμε και έπειτα αυτό μετατρέπεται σε ψηφιακό αρχείο PDF.

Αφού ολοκληρωθεί το σκανάρισμα, μπορούμε να επεξεργαστούμε το έγγραφο, καθαρίζοντας τις όποιες ατέλειες, και κόβοντας την φωτογραφία ανάλογα, ενώ αν πρόκειται για  έγγραφο με πολλές σελίδες, τις βάζουμε στην σειρά που επιθυμούμε. Μάλιστα, λόγω της χρήσης της τεχνολογίας OCR, η εφαρμογή θα καταλάβει αμέσως πως πρόκειται για κείμενο και έτσι θα υπάρχει δυνατότητα αναζήτησης στο τελικό έγγραφο.

Τέλος, το Adobe Scan θα σκανάρει την συλλογή των φωτογραφιών μας και θα εντοπίσει αυτόματα, φωτογραφίες εγγράφων, τα οποία εφόσον επιθυμούμε, θα μετατραπούν σε αρχεία PDF.


Έκδοση: Διαφέρει ανάλογα με τη συσκευή
Μέγεθος: Διαφέρει ανάλογα με τη συσκευή
Λειτουργικό σύστημα: Android, iOS
Κατασκευαστής: Adobe
Πηγή: Google Play, App Store
Συντάκτης του άρθρου: Χιωτέλλης Χρήστος


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram