AppSearch - Το εναλλακτικό "PlayStore" της κινεζικής Huawei για Android εφαρμογές

playstore σε huawei google play εφαρμογές huawei android

Οι περισσότεροι θα έχετε ήδη διαβάσει πως η Huawei τα έχει "σπάσει"  με την Google, με αποτέλεσμα η δεύτερη να έχει απαγορεύσει την χρήση των Google Services στις συσκευές της πρώτης. Έτσι, η κινεζική εταιρία και οι κάτοχοι των συσκευών της έμειναν ξεκρέμαστοι, χωρίς Google Play, δηλαδή χωρίς πρόσβαση στο κατάστημα που διαθέτει όλες τις γνωστές εφαρμογές που χρησιμοποιούμε στις Android συσκευές μας.

Η Huawei δεν θα μπορούσε να κάτσει με σταυρωμένα τα χέρια, για αυτό ξεκίνησε την προσπάθεια να δημιουργήσει το δικό της store, το App Gallery, το οποίο όμως ακόμη και σήμερα έχει σημαντικές ελλείψεις σε εφαρμογές. Έτσι παράλληλα αναπτύχθηκε ένα νέο εργαλείο, το οποίο για την ώρα λειτουργεί δοκιμαστικά. Ο λόγος για το Appsearch, μία εφαρμογή που χρησιμοποιεί online βιβλιοθήκες εφαρμογών για Android (APKMirror, APKMonk, APKPure, Huawei AppGaller, Amazon App Store) και  παρέχει πρόσβαση σε .apk αρχεία διάσημων εφαρμογών.

Για παράδειγμα εκεί θα βρείτε το Facebook και άλλες εφαρμογές που μέχρι τώρα ήθελε ψάξιμο για να το περάσετε στη συσκευή σας. Ταυτόχρονα αποφεύγετε "περίεργα" .apk αρχεία που ίσως να έβλαπταν την συσκευή και τα δεδομένα σας.

Έκδοση: Early Access
Μέγεθος: Διαφέρει ανάλογα την συσκευή
Λειτουργικό σύστημα: Android
Κατασκευαστής: Huwaei
Πηγή: zukunftsversprechen.de
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram