Box - Μία από τις καλύτερες εφαρμογές για αποθήκευση στο cloud με δωρεάν χώρο 10GB

best cloud storage mobile app

Υπάρχουν πολλές εφαρμογές για την μεταφορά αρχείων στο cloud, δηλαδή την αποθήκευσή τους online, όπως τα γνωστά Google Drive, Microsoft Onedrive και Dropbox, όμως μία από τις καλύτερες για χρήση σε φορητή συσκευή είναι το Box! Το παραπάνω οφείλεται στην άριστη εφαρμογή της υπηρεσίας για φορητές συσκευές, η οποία μάλιστα έχει αποσπάσει βραβείο από το γνωστό περιοδικό τεχνολογίας PC Magazine. Το Box υπόσχεται να αποθηκεύσει ό,τι και να του εμπιστευτείτε, από αρχεία Word και PDF, μέχρι φωτογραφίες και επαφές.

Αφού ανεβάσετε το αρχείο σας, μπορείτε να το μοιραστείτε με φίλους δίνοντας απλός ένα link, ενώ μπορείτε να επιλέξετε διαφορετικές ρυθμίσεις απορρήτου για κάθε αρχείο σας. Παράλληλα μπορείτε να εισάγετε σχόλια σε αρχεία άλλων χρηστών ή να λαμβάνετε σχόλια για δικά σας αρχεία που έχετε διαμοιράσει. Διατίθεται δωρεάν για Android, iOS και φυσικά Web έκδοση για τους υπολογιστές μας.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως το Box προσφέρει εντελώς δωρεάν αποθηκευτικό χώρου 10GB, αρκετό για τις ανάγκες των περισσότερων χρηστών.

Έκδοση: 5.3
Μέγεθος: 45 MB
Λειτουργικό σύστημα: Android (5.0+), iOS
Κατασκευαστής: Box
Πηγή: Google Play
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης

 
Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram