Colorize Photos - Τεχνητή νοημοσύνη βάζει χρώμα σε ασπρόμαυρες φωτογραφίες

Βάλε χρώμα σε ασπρόμαυρες φωτογραφίες


Το Colorize Photos είναι μια εξαιρετική και δωρεάν Online εφαρμογή που δημιουργήθηκε από μια ομάδα ερευνητών που ασχολούνται με νευρωνικά δίκτυα, και έχουν καταφέρει μέσω της τεχνητής νοημοσύνης να χρωματίζουν ασπρόμαυρες φωτογραφίες με εκπληκτικά αποτελέσματα. Όλα γίνονται αυτόματα και παίρνει λίγα δευτερόλεπτα για να δείτε το αποτέλεσμα.

Τα βήματα:

• Αρχικά, πηγαίνουμε στην επίσημη σελίδα της εφαρμογής και ανεβάζουμε την ασπρόμαυρη φωτογραφία μας πατώντας το κουμπί «Upload». Εναλλακτικά, εισάγουμε το link της φωτογραφίας σε περίπτωση που είναι «ανεβασμένη» κάπου στο διαδίκτυο και πατάμε το κουμπί «Colorize it».




• Περιμένουμε λίγο (ανάλογα το μέγεθος της φωτογραφίας) και το αποτέλεσμα θα εμφανιστεί πιο κάτω στη σελίδα με το «πριν και μετά» της επεξεργασίας.




• Πατάμε το κουμπί «Download Colorized Image» για να κατεβάσουμε το αποτέλεσμα στον υπολογιστή μας ή το κουμπί «Download Comparison» για να κατεβάσουμε την φωτογραφία όπως είναι χωρισμένη στη μέση με το πριν (ασπρόμαυρη) και το μετά (έγχρωμη) της επεξεργασίας.



Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram