[Προσφορά]: Δωρεάν για περιορισμένο χρονικό διάστημα το Deiland στο Steam

δωρεάν RPG παιχνίδι για υπολογιστές

To Steam συνεχίζει ακάθεκτο να προσφέρει δωρεάν παιχνίδια στους συνδρομητές του, σε μία προσπάθεια να ακολουθήσει την τακτική της Epic και τις αντίστοιχες κινήσεις της στο Epic Games Store. Αυτή την φορά, είναι η σειρά του Deiland, ενός φανταστικού τίτλου που κυκλοφόρησε πίσω στο 2018.

Πρόκειται για ένα παιχνίδι ρόλων στο οποίο ο παίκτης λαμβάνει τον έλεγχο ενός μικρού πρίγκιπα. Ωστόσο ο τίτλος δεν βασίζεται αποκλειστικά στην ιστορία και την εξέλιξή της, αφού αυτό προσφέρει διάφορες ασχολίες όπως η δημιουργία κήπων, η κατασκευή αντικειμένων αλλά και το χτίσιμο, σε μία προσπάθεια να εισαχθούν sandbox στοιχεία σε αυτό. Σε κάθε περίπτωση, το Deiland είναι ένα ενδιαφέρον παιχνίδι, με όμορφο εικαστικό τομέα, που σίγουρα αξίζει την προσοχή σας.


Για να το κάνετε δικό σας πρέπει να το προσθέσετε στην συλλογή σας μέχρι τις 24 Μαρτίου στις 08:00. Αυτό γίνεται μέσω της καταχώρησης του παιχνιδιού στην πλατφόρμα του Steam.

Βρείτε το παιχνίδι στο Steam: Deiland

Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram