[How to]: Πως θα βρείτε προσφορές με δωρεάν παιχνίδια για υπολογιστές


free pc games steam epic games dwrean.net


Σε αυτό τον σύντομο οδηγό θα δούμε έναν τρόπο για να βρίσκετε δωρεάν παιχνίδια για υπολογιστές. Ο πιο εύκολος τρόπος είναι να επισκεφθείτε τον παρακάτω σύνδεσμο της ιστοσελίδας SteamDB.

Σε αυτόν έχουμε ενσωματώσει τα κατάλληλα φίλτρα ώστε να εμφανίζονται παιχνίδια που πωλούνται κανονικά στο Steam, όμως την παρούσα στιγμή είναι διαθέσιμα δωρεάν. Μάλιστα, τα εμφανίζει και σε σειρά βαθμολογίας, ώστε το καλύτερο να είναι πρώτο στην λίστα.

Ο σύνδεσμός μας: Free Steam Games

Ένας άλλος τρόπος για να βρείτε δωρεάν παιχνίδια είναι να επισκέπτεστε την ιστοσελίδα της Epic. H εταιρία θέλοντας να προωθήσει το ψηφιακό της κατάστημα, χαρίζει κάθε εβδομάδα δύο ή τρία παιχνίδια.

Σύνδεσμος για το κατάστημα: Epic Games Store

Φυσικά, δωρεάν δεν προσφέρονται παιχνίδια μόνο μέσω του Steam ή του Epic Game Store. Υπάρχουν πάρα πολλές ιστοσελίδες που χαρίζουν βιντεοπαιχνίδια για μικρό χρονικό διάστημα, ενώ είναι αδύνατο να τα επισκέπτεστε κάθε μέρα. Έτσι ο πιο εύκολος τρόπος να ενημερώνεστε για τα δωρεάν παιχνίδια είναι να ακολουθήσετε το Dwrean.net, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ακόμη πιο εύκολα μπορείτε να επισκέπτεστε την ιστοσελίδα μας και συγκεκριμένα την ενότητα "Προσφορές". Εμείς παρακολουθούμε στενά όλες τις πηγές για δωρεάν παιχνίδια και κάθε φορά σας προτείνουμε όσα νομίζουμε πως είναι αξιόλογα.


Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram