Youtube DLG - Το καλύτερο πρόγραμμα για να κατεβάσεις τραγούδια και βίντεο από YouTube

fre youtube download videos mp3 playlists

To Youtube-DLG είναι ένα ανοικτού κώδικα, δωρεάν πρόγραμμα που αναπτύχθηκε από ένα άτομο και είναι το καλύτερο στον τομέα του. Αυτό κάνει χρήση του youtube-dl, ένα ισχυρό εργαλείο για κατέβασμα βίντεο από το YouTube, το οποίο όμως δεν έχει γραφικό περιβάλλον και τρέχει μέσω γραμμής εντολών.

Έτσι, ο Έλληνας δημιουργός του YouTube-DLG έφτιαξε ένα εύχρηστο γραφικό περιβάλλον που απλουστεύει την διαδικασία και βοηθάει τον μέσο χρήστη να κάνει την δουλειά του. Μέσα από αυτό μπορούμε να ρυθμίσουμε όλες τις παραμέτρους, όπως σε τι ποιότητα θα αποθηκευτεί το βίντεό μας, που θα αποθηκευτεί ή αν θα το κατεβάσουμε ως mp3, ιδανικό για τραγούδια και ραδιοφωνικές εκπομπές. Τέλος, το πρόγραμμα υποστηρίζει το κατέβασμα πολλών βίντεο ταυτόχρονα ή ακόμη και μίας ολόκληρης playlist ή ολόκληρου καναλιού στο Youtube!!

Το Youtube-DLG είναι διαθέσιμο για υπολογιστές με λειτουργικό σύστημα Windows ή Linux, ενώ για τους χρήστες των Windows είναι διαθέσιμη και μία portable έκδοση.


Έκδοση: 0.4
Μέγεθος: Διαφέρει ανάλογα το λειτουργικό σύστημα
Λειτουργικό σύστημα: Windows, Linux
Κατασκευαστής: Σωτήρης Παπαδόπουλος
Πηγή: mrs0m30n3.github.io
Συντάκτης του άρθρου: Χιωτέλλης Χρήστος


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram