Lawnchair 2 - Ένας νέος σύγχρονος launcher που θα μεταμορφώσει το κινητό σας σε Google Pixel

Αλλαγή του μενού με launcher icon packs themes


Πολλοί κάτοχοι Android συσκευών συχνά δεν ικανοποιούνται από την αρχική κατάσταση του κινητού τους και καταφεύγουν σε launchers τρίτων εταιριών, όπως ο πολύ γνωστός Nova. Τα τελευταία χρόνια οι κατασκευαστές smartphone έχουν βελτιώσει πολύ τις δικές τους προτάσεις, έτσι οι υπόλοιποι launchers μείναν λίγο "στάσιμοι", χωρίς όμως να μην υπάρχουν αξιόλογες προτάσεις.

O Lawnchair 2 είναι μία από αυτές και μάλιστα αρκετά καλή ώστε να γίνει ο καθημερινός σας launcher. Πρόκειται για έναν launcher που δανείζεται αρκετά χαρακτηριστικά από τον αντίστοιχο που χρησιμοποιεί η Google στα δικά της τηλέφωνα της σειράς Pixel. Αυτός προσφέρει αρκετά εργαλεία παραμετροποίησης, όπως η επιλογή θεμάτων ή πακέτων εικονιδίων. Ταυτόχρονα, ενσωματώνει χαρακτηριστικά όπως το Google Feed, μία εύχρηστη οθόνη που έχει σχεδιάσει η Google και προσφέρει χρήσιμες πληροφορίες.

Μία από τις καλύτερες λειτουργίες του, είναι το widget "At a glance", που προβάλλει την ώρα, ειδοποιήσεις και πληροφορίες για τον καιρό μέσα σε ένα μικρό πλαίσιο στην αρχική οθόνη. Φυσικά τα παραπάνω θα είχαν ελάχιστη σημασία αν ο Lawnchair δεν ήταν γρήγορος ή αν δεν ήταν διαθέσιμος δωρεάν, αφού τώρα μπορείτε να τον δοκιμάσετε χωρίς κανένα κόστος.

Έκδοση: Διαφέρει ανάλογα με τη συσκευή
Μέγεθος: Διαφέρει ανάλογα με τη συσκευή
Λειτουργικό σύστημα: Android (5.0+)
Κατασκευαστής: Deletescape
Πηγή: Google Play
Συντάκτης του άρθρου:Χρήστος Χιωτέλλης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram