Mi Browser - Ο νέος γρήγορος browser της Xiaomi με ενσωματωμένο Facebook

κατέβασμα εικόνων και βίντεο από instagram και facebook


Στο παρελθόν σας είχαμε παρουσιάσει τον Mint Browser, την πρόταση της Xiaomi για πλοήγηση στο διαδίκτυο μέσω Android smartphones και tablet. Πριν λίγες ημέρες, η κινεζική εταιρία πήρε την απόφαση να σταματήσει την ανάπτυξη του Mint και να ξεκινήσει τη δημιουργία ενός νέου browser που όπως και πολλά από τα προϊόντα της εταιρίας, φέρει την επωνυμία Mi, χωρίς όμως να πρόκειται για τον ίδιο Mi browser που βρίσκουμε προεγκατεστημένο στα κινητά της εταιρίας, του οποίου η ανάπτυξη θα σταματήσει και θα αντικατασταθεί από τον νέο Mi.

O Mi browser φέρει αρκετά από τα χαρακτηριστικά του προκατόχου του, όπως η εξοικονόμηση δεδομένων, με την Xiaomi να υποστηρίζει πως πρόκειται για έναν ταχύτατο και ασφαλή browser, με καλές επιδόσεις και μεγάλη ευχρηστία. Όμως ο Mi φέρει αρκετά νέα στοιχεία, όπως η ενσωμάτωση του Facebook σε αυτόν, παρέχοντας την δυνατότητα της γρήγορης προβολής του feed (ροής) μας. Παράλληλα, ο Mi browser επιτρέπει το download εικόνων και βίντεο που βρίσκονται στα social media, όπως το Instagram και το Facebook, ενώ ενσωματώνει και την εφαρμογή επικοινωνίας WhatsApp.

Εκτός από τα παραπάνω, διαθέτει φωνητική αναζήτηση και dark mode, για ευκολότερη περιήγηση τη νύχτα σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Έκδοση: 11.6
Μέγεθος: Διαφέρει ανάλογα με τη συσκευή
Λειτουργικό σύστημα: Android (4.4+)
Κατασκευαστής: Xiaomi
Πηγή: Google Play
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram