MiXplorer - O file explorer που δεν πρέπει να λείπει από καμία Android συσκευή


καλύτερος διαχειριστής αρχείων για Android

O MiXplorer είναι ο καλύτερος διαχειριστής αρχείων για Android συσκευές. Αποτελεί δημιουργία του Hootan Parsa, ενός προγραμματιστή που έχει επιλέξει να τον διαθέτει εντελώς δωρεάν μέσω της δημοφιλούς ιστοσελίδας XDA και να μην βάλει στο πρόγραμμα καμία διαφήμιση.

Γιατί όμως ο MiXplorer είναι ο καλύτερος File Explorer; Η απάντηση είναι απλή. Αυτός είναι γρήγορος, όμορφος, δεν θα σας κρεμάσει ποτέ, ενώ ταυτόχρονα διαθέτει πάρα πολλές λειτουργίες. Για παράδειγμα, μπορεί να διαχειριστεί αρχεία που έχετε στην κύρια μνήμη της συσκευής, σε κάρτα μνήμης, σε USB OTG, σε κάποιον cloud server (Drive, Dropbox, Onedrive κ.α.), σε FTP server ή ακόμη και σε κάποιον υπολογιστή συνδεδεμένο στο ίδιο δίκτυο. Ταυτόχρονα, o Mixplorer μπορεί να ανοίξει αρχεία Zip, Tart και 7Zip, ενώ επιτρέπει την ανάγνωση ebook αρχείων όπως PDF και ePub.

Όπως είναι φυσικό ο MiXplorer διαθέτει και συνηθισμένες λειτουργίες που συναντάμε σε άλλους File Explorers όπως τα θέματα και η αντιγραφή/μετακίνηση αρχείων. Τέλος, μπορείτε να τον εγκαταστήσετε κατεβάζοντάς τον εντελώς δωρεάν μέσω του XDA, ή διαφορετικά να τον αγοράσετε από την σελίδα του στο PlayStore για να στηρίξετε τον δημιουργό του.

Έκδοση: 6.4
Μέγεθος: Διαφέρει ανάλογα με τη συσκευή
Λειτουργικό σύστημα: Android (2.0)
Κατασκευαστής: Hootan Parsa
Πηγή: xda-developers.com
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram