Niagara - Ένας μοντέρνος, μινιμαλιστικός και γρήγορος launcher για Android

εναλλακτικός launcher για Android Smartphones


Κατά καιρούς έχουμε παρουσιάσει αρκετούς launcher για Android συσκευές, οι περισσότεροι από αυτούς όμως βασίζονται πάνω στην ίδια ιδέα για το στήσιμο των μενού της συσκεύης, η οποία αν και δουλεύει, καταντάει ίσως μονότονη. Αυτή την φορά θα δούμε κάτι αρκετά διαφορετικό και συγκεκριμένα τον Niagara Launcher.

Ο Niagara βασίζεται στην αρχή του μινιμαλισμού, χωρίς ωστόσο να αφήνει σε δεύτερο ρόλο την εργονομικότητα. Όλες οι εφαρμογές παρουσιάζονται μέσα σε μία λίστα και μπορούμε να έχουμε πρόσβαση σε αυτές πολύ γρήγορα. Παράλληλα, αυτός διαθέτει χρήσιμες πληροφορίες και ειδοποιήσεις στην αρχική μας οθόνη, ενώ μπορούμε να τις χρησιμοποιήσουμε για να απαντήσουμε γρήγορα σε μηνύματα.

Ταυτόχρονα, ο  Niagara Launcher διαθέτει θέματα, icon packs, αλλά και επιλογή για "Dark Mode". Τέλος, αυτός είναι ιδιαίτερα ελαφρύς, γρήγορος και πιάνει ελάχιστο χώρο στην συσκευή μας.


Έκδοση: Διαφέρει ανάλογα με τη συσκευή
Μέγεθος: Διαφέρει ανάλογα με τη συσκευή
Λειτουργικό σύστημα: Android
Κατασκευαστής:  Peter Huber
Πηγή: Google Play
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram