Omnia - Ένα σύγχρονο δωρεάν πρόγραμμα αναπαραγωγής μουσικής για Android smartphones

free music player app


Το Omnia είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα αναπαραγωγής μουσικής για Android, με αρκετά ευχάριστη εμφάνιση για όσους έχουν βαρεθεί την ενσωματωμένη εφαρμογή της συσκευής τους. Αυτός βασίζεται στο material design που ακολουθούν οι σύγχρονες εφαρμογές του Android, ώστε να είναι αρκετά καλαίσθητος και να ταιριάζει με τα υπόλοιπα στοιχεία του λειτουργικού.

Παράλληλα, υποστηρίζει τα περισσότερα format ήχου όπως mp3, ape, aac, flac, wav και πολλά άλλα. Φυσικά, δεν περιέχει καμία διαφήμιση, ενώ έχει λειτουργίες όπως η συνδεσιμότητα με Android Auto, η προβολή στίχων, η ενσωμάτωση του last.fm, η υποστήριξη Chromecast, πολλά θέματα, ακόμη και φωνητικές λειτουργίες!

Εκτός από αυτά, φτιάχνει έξυπνες playlist, κατεβάζει πληροφορίες για τα τραγούδια σας (εικόνα, album, καλλιτέχνης), ενώ ταυτόχρονα η ποιότητα αναπαραγωγής παραμένει υψηλή. Τέλος ο Omnia είναι μόλις 4MB, κάτι που τον καθιστά κατάλληλο ακόμη και για κινητά με λίγη μνήμη.

Έκδοση: 1.2
Μέγεθος: 4.1MB
Λειτουργικό σύστημα: Android (5.0+)
Κατασκευαστής: Rhythm Software
Πηγή: Google Play
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram