Remote Play - Δωρεάν εφαρμογή για να παίξεις PlayStation 4 στην οθόνη του κινητού σου

παίξε δωρεάν PS4 στο κινητό σου

Όσοι παίζουνε παιχνίδια σε κονσόλες πάντα είχανε το όνειρο να μπορούν να παίξουν στην οθόνη του κινητού τους, όταν δεν είναι δυνατό να παίξουν στην τηλεόρασή τους. Η Sony εδώ και καιρό έκανε το παραπάνω όνειρα πραγματικότητα, επιτρέποντας στους κατόχους Xperia συσκευών να συνδέονται με την PlayStation 4 κονσόλα τους και να συνεχίζουν το παιχνίδι στην οθόνη του smartphone τους. Πρόσφατα η εφαρμογή έγινε διαθέσιμη και για τις υπόλοιπες Android συσκευές, αλλά και για iOS, δηλαδή για iPhone και iPad.

Μέσω αυτής μπορείτε να παίξετε όλα τα παιχνίδια που έχετε στο PlayStation 4, αφού στην πράξη γίνεται stream η οθόνη της κονσόλας σας στο smartphone ή tablet σας. Εκτός αυτού, μπορείτε να συνδέσετε ασύρματα και το χειριστήριο του PlayStation 4 στο κινητό σας, ώστε να ελέγχετε μέσω αυτού το παιχνίδι. Τέλος, πρέπει να αναφέρουμε πως η ποιότητα της εικόνας του παιχνιδιού επηρεάζεται από την ταχύτητα και τις συνδέσεις εντός του οικιακού σας δικτύου.

Έκδοση: 3.0
Μέγεθος: Διαφέρει ανάλογα την συσκευή
Λειτουργικό σύστημα: Android, iOS
Κατασκευαστής: Sony
Πηγή: Google Play, App Store
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram