Thisismyfile - Ένα ισχυρό πρόγραμμα για διαγραφή προστατευμένων αρχείων


ξεκλείδωμα αρχείων με κωδικό

Το ThisIsMyFile είναι ένα φορητό και δωρεάν εργαλείο που σου επιτρέπει να ξεκλειδώνεις/διαγράφεις προστατευμένα ή κλειδωμένα αρχεία.

Αυτό το μικρό χρηστικό πρόγραμμα θα σου φανεί χρήσιμο όταν έχεις ένα αρχείο που δεν μπορείς να διαγράψεις και συχνά λαμβάνεις μηνύματα όπως τα παρακάτω:  «Το αρχείο χρησιμοποιείται από άλλο χρήστη ή πρόγραμμα», «Η ενέργεια δεν μπορεί να ολοκληρωθεί επειδή το αρχείο είναι ανοιχτό»,- «Κλείστε το αρχείο και δοκιμάστε ξανά» κ.ο.κ.

Το ThisIsMyFile σχεδιάστηκε ειδικά για την αντιμετώπιση κλειδωμένων αρχείων ή φακέλων και μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να καθορίσει γιατί ένα αρχείο ή φάκελος είναι κλειδωμένος.

Το κύριο περιβάλλον εργασίας είναι μινιμαλιστικό και εύκολο στη χρήση και υποστηρίζει σύρσιμο (drag n' drop) αρχείων ή φακέλων και τη δυνατότητα τερματισμού διεργασιών, εάν είναι απαραίτητο.

Ταυτόχρονα, το Thisismyfile ενσωματώνει ακόμη μία χρήσιμη λειτουργία, τη δυνατότητα να ξεκλειδώνει αρχεία προστατευμένα με κωδικό ή να τα διαγράφει χωρίς πρόβλημα.

Μπορείς να κατεβάσεις το Thisismyfile μέσα από το σύνδεσμο που ακολουθεί και να το τρέξεις σε οποιονδήποτε υπολογιστή με λειτουργικό σύστημα Windows, από Windows XP έως και Windows 10. Επίσης, διατίθεται και σε portable έκδοση. 

Έκδοση: 4.11
Μέγεθος: 381 ΚΒ
Λειτουργικό σύστημα: Windows (XP+)
Κατασκευαστής: softwareok
Πηγή: softwareok.com
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram