TickTick - Η απόλυτη πλατφόρμα οργάνωσης εργασιών και ημερολογίου

δωρεάν πλατφόρμα οργάνωσης εργασιών και ημερολογίου


Το TickTick είναι ένα από τα καλύτερα δωρεάν προγράμματα στο είδος της και μία πολυβραβευμένη πλατφόρμα οργάνωσης εργασιών και προγράμματος. Πρόκειται για μια καλοφτιαγμένη και καλαίσθητη εφαρμογή, η οποία όμως είναι απόλυτα χρηστική και γεμάτη χρήσιμες λειτουργίες. Μέσω αυτής μπορείτε να οργανώσετε την ημέρα σας, να φτιάξετε λίστες, φακέλους με εργασίες, να φτιάξετε το πρόγραμμά σας μέσω ημερολογίου και να λάβετε ειδοποιήσεις ώστε να μην ξεχάσετε τίποτα.

Το χαρακτηριστικό που κάνει το TickTick να ξεχωρίζει είναι η διαθεσιμότητά του σε κάθε πλατφόρμα. Είναι διαθέσιμο για υπολογιστές με Windows και Mac, και για κινητά με Android και iOS, ενώ ταυτόχρονα μπορείτε να το χρησιμοποιείται μέσω της ιστοσελίδας του, ή ακόμη και να κατεβάσετε το πρόσθετο για browser, αν αυτός είναι ο Chrome ή ο Firefox.

Μέσω του παρακάτω συνδέσμου θα οδηγηθείτε στην σελίδα του, όπου και υπάρχουν οι κατάλληλοι σύνδεσμοι για κάθε έκδοσή του.


Έκδοση: Διαφέρει ανάλογα την συσκευή
Μέγεθος: Διαφέρει ανάλογα την συσκευή
Λειτουργικό σύστημα: Android, iOS, Windows, Mac OS, Browser
Κατασκευαστής: Appest
Πηγή: ticktick.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram