Worldometer - Ζωντανά στατιστικά για τον κορωνοϊό και για άλλα θέματα του πλανήτη


live ενημέρωση για κορονοϊό


To Worldometer είναι μία πολύ ενδιαφέρουσα ιστοσελίδα, δημιουργημένη από ερευνητές, με στόχο την προβολή ζωντανών στατιστικών για διάφορα θέματα  για την όσο το δυνατόν έγκυρη ενημέρωση του κόσμου. Ανάμεσα σε αυτά βρίσκονται στατιστικά για τον πληθυσμό του κόσμου, για τις γεννήσεις, τους θανάτους, τα έξοδα των χωρών για στρατό, υγεία, παραγωγή ενέργειας και άλλα.

Πρόσφατα  λόγω της έξαρσης του κορονοϊού η ιστοσελίδα πρόσθεσε ακόμη μία καρτέλα αφιερωμένη στη συγκεκριμένη επιδημία. Εκεί, θα βρούμε αναλυτικά στοιχεία για τους ασθενείς, για αυτούς που κατάφεραν να ξεπεράσουν την ασθένεια, για τους θανάτους, αλλά και για όσους είναι σε κρίσιμη κατάσταση. Παράλληλα, υπάρχουν πίνακες για τα κρούσματα του ιού και όλα τα παραπάνω μέτρα ανά χώρα, αλλά και η ενότητα "Latest Updates" που περιέχει ενημέρωση για τα νέα κρούσματα και θανάτους.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: Worldometer

Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram