[Δωρεάν Μάθημα]: Εισαγωγή στην ανάπτυξη ιστοσελίδων με HTML5, CSS3, Javascript

Εισαγωγή στην ανάπτυξη ιστοσελίδων με HTML5, CSS3, Javascript


Το κέντρο Ανοικτών Διαδικτυακών Μαθημάτων Mathesis προσφέρει από την 14 Δεκεμβρίου 2020 δωρεάν εκπαίδευση εξ’ αποστάσεως με τον καθηγητή του Πανεπιστημίου Πατρών Νίκου Αβούρη στο μάθημα «Εισαγωγή στην ανάπτυξη ιστοσελίδων με HTML5, CSS3, Javascript»

To μάθημα αυτό απευθύνεται στο ευρύ κοινό και έχει στόχο την εισαγωγή στις βασικές τεχνολογίες του διαδικτύου, αφορά ιδιαίτερα τις τεχνολογίες με τις οποίες κατασκευάζονται οι ιστοσελίδες και δεν προϋποθέτει προηγούμενη γνώση προγραμματισμού.




Με την ολοκλήρωση του μαθήματος οι συμμετέχοντες θα είναι σε θέση να δημιουργήσουν τις δικές τους ιστοσελίδες, που περιέχουν βίντεο, εικόνες, φόρμες εισαγωγής πληροφορίας, κλπ.
Το μάθημα προσφέρεται αποκλειστικά μέσω διαδικτύου και η παρακολούθησή του είναι δωρεάν. Η έκδοση βεβαίωσης επιτυχούς παρακολούθησης για όσους την επιθυμούν κοστίζει 20€ (άνεργοι δωρεάν).

Εγγράψου στο Μάθημα ↠ Εισαγωγή στην ανάπτυξη ιστοσελίδων με HTML5, CSS3, Javascript


Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram