Doctoranytime - Βρείτε γιατρούς κάθε ειδικότητας, σε όλες τις περιοχές με γρήγορο κλείσιμο ραντεβού


κριτικές γιατρών ανά περιοχή


Το Doctoranytime είναι μία χρήσιμη ελληνική ιστοσελίδα που θα βοηθήσει σε αρκετές περιπτώσεις. Πρόκειται για μία ιστοσελίδα όπου υπάρχουν καταχωρημένοι εκατοντάδες γιατροί κάθε ειδικότητας. Οφθαλμίατροι,  δερματολόγοι, παθολόγοι, ρευματολόγοι, ψυχολόγοι, πλαστικοί χειρουργοί, ορθοπεδικοί, καρδιολόγοι, πραγματικά γιατροί κάθε κατηγορίας που βρίσκονται σε όλες τις πόλεις της χώρας μας. Αφού επιλέξουμε έναν γιατρό, μπορούμε να διαβάσουμε κριτικές για αυτόν, όπως και πληροφορίες για τις υπηρεσίες που παρέχει και τη διεύθυνση του ιατρείου του.

Έπειτα, αν επιθυμούμε, μπορούμε να κλείσουμε ραντεβού μέσω της ιστοσελίδας, γρήγορα και απλά, αφού αυτή μας ενημερώνει για το επόμενο διαθέσιμο ραντεβού, αλλά και το κόστος της επίσκεψης. Εκτός από τα παραπάνω η ιστοσελίδα διαθέτει διάφορα άρθρα ιατρικού περιεχομένου, όμως ιδιαίτερα εντυπωσιακή είναι και η δυνατότητα αναζήτησης γιατρού μέσω της πάθησής μας. Δηλαδή αν γράψουμε "θεραπεία ακμής" στην αναζήτηση, αυτή θα μας επιστρέψει δερματολόγους.

Τέλος, λόγω του της έξαρσης του κορονοϊού, η ιστοσελίδα μπορεί να μας κατευθύνει και για περίπτωση που εμφανίσουμε συμπτώματα, αφού προσφέρει δωρεάν συνομιλία με ειδικούς.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: doctoranytime.gr


Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram