Fast Scan - Μετατρέπουμε φυσικά έγγραφα σε PDF με την κάμερα του κινητού


μετατροπή σελίδας σε PDF εύκολα με κάμερα
Πολλές φορές ενδέχεται να έχουμε ένα έγγραφο στα χέρια μας το οποίο θέλουμε να στείλουμε με email όμως δεν διαθέτουμε σαρωτή (ή αλλιώς σκάνερ) στο σπίτι ή το γραφείο μας. To Fast Scan είναι μία χρήσιμη δωρεάν εφαρμογή για Android smartphones και tablet που βοηθάει σε αυτή την περίπτωση. Μέσω αυτής μπορείτε να μετατρέψετε έγγραφα από φυσική σε ψηφιακή μορφή, αφού στην ουσία πρόκειται για ένα σκάνερ.

Ο τρόπος που λειτουργεί είναι αρκετά απλός και γρήγορος αφού το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να φωτογραφίσουμε έγγραφο μέσω της εφαρμογής. Θα δούμε πως τα περιθώρια προσαρμόζονται αυτόματα και στο τέλος μετατρέπεται σε αρχείο PDF.

Εκτός από τα παραπάνω, το Fast Scan χρησιμοποιεί τεχνολογία OCR, όπου στα αρχεία PDF μπορεί να γίνει αναγνώριση κειμένου και αναζήτηση. Ταυτόχρονα, το Fast Scan διαθέτει διάφορα φίλτρα τα οποία θα βοηθήσουν να έχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στο τελικό σας αρχείο.

Έκδοση: 1.8
Μέγεθος: 17ΜΒ
Λειτουργικό σύστημα: Android (5.0+)
Κατασκευαστής: MindMover Tech
Πηγή: Google Play
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram