[Προσφορά]: Δωρεάν ένα στρατιωτικό και ένα παιχνίδι αγώνων από το Indiegala


δωρεάν τα brigade E5 και Off Road Drive για υπολογιστές

Η ιστοσελίδα Indiegala προσφέρει εντελώς δωρεάν δύο παιχνίδια για ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Πρώτο από αυτά είναι το Brigade E5: New Jagged Union. Σε αυτό βρισκόμαστε σε μία τροπική χώρα και καλούμαστε να σώσουμε την χώρα από την ολική κατάρρευση. Πως θα γίνει αυτό; Θα προσλάβουμε μισθοφόρους. Ο παίκτης θα δει την ιστορία να εξελίσσεται από τρεις διαφορετικές πλευρές, ενώ το σύστημα μάχης του τίτλου συνδυάζει real time και turned based μάχες.

Ταυτόχρονα, η ιστοσελίδα χαρίζει το Off-Road Drive, ένα παιχνίδι αφιερωμένο στην οδήγηση εκτός δρόμου. Το Off-Road Drive έχει πλήθος από διαφορετικά πρωταθλήματα και εκδηλώσεις για να συμμετάσχουμε με το off road όχημά μας. Αυτό διαθέτει μία ποικιλία οχημάτων από σύγχρονα μέχρι παλαιότερα τζιπ, τα οποία είναι και πλήρως παραμετροποίησημα με διάφορα αξεσουάρ για οδήγηση εκτός δρόμου. Παράλληλα το παιχνίδι προσομοιώνει την συμπεριφορά του εδάφους και της λάσπης ώστε να κάνει την οδήγηση σε αυτό δύσκολη και απαιτητική.

Για να τα κάνετε δικά σας, αρκεί να επισκεφθείτε την καταχώρησή τους στην ιστοσελίδα IndieGala και να τα προσθέσετε στην συλλογή σας.


Βρείτε τα παιχνίδια στο IndieGala:  

Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram