Iriun 4K - Μετέτρεψε το κινητό σου σε webcam για υπολογιστές Windows, Linux και Mac


χρησιμοποιώ το smartphone android ios ως κάμερα για υπολογιστή

Ένα από τα προϊόντα που βρίσκονται σε έλλειψη εξαιτίας της καραντίνας είναι οι webcams. Ολοένα και περισσότερα άτομα εργάζονται πλέον από το σπίτι, συμμετέχουν σε τηλεδιασκέψεις ή πραγματοποιούν online μαθήματα, με αποτέλεσμα οι πωλήσεις των καμερών για υπολογιστές να έχουν εκτοξευτεί, το στοκ στα καταστήματα να έχει εξαφανιστεί και οι τιμές έχουν πάρει την πάνω βόλτα.

Το Iriun 4K είναι η λύση στο παραπάνω πρόβλημα, αφού πρόκειται για μία δωρεάν εφαρμογή που μετατρέπει το Android ή iOS smartphone μας σε μία πλήρως λειτουργική webcam. Η εφαρμογή χρησιμοποιεί  την κάμερα της συσκευής μας και μάλιστα υποστηρίζει αναλύσεις μέχρι και 4Κ, ανάλογα με την συσκευή.

Για να την χρησιμοποιήσουμε, πρέπει να την εγκαταστήσουμε στο κινητό μας και να εγκαταστήσουμε τους κατάλληλους drivers στον υπολογιστή μας από εδώ. Έπειτα ανοίγουμε την  εφαρμογή και το κινητό μας είτε θα συνδεθεί ασύρματα ,αν βρίσκεται στο ίδιο ασύρματο δίκτυο, είτε θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσουμε καλώδιο USB.

Στη δωρεάν έκδοσή του το Iriun εμφανίζει ένα watermark, που μπορεί να εξαφανιστεί πληρώνοντας για το ξεκλείδωμα της επι πληρωμή έκδοσής του.

Έκδοση: 2.0
Μέγεθος: 2.4MB
Λειτουργικό σύστημα: Android (5.0+), iOS
Κατασκευαστής: Iriun
Πηγή: Google Play, App Store
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram