PlayRetroGames - Παίξτε δωρεάν αγαπημένα παιχνίδια από retro κονσόλες μέσα στον browser σας

nes saturn playstation 1 mame nintendo 64 sonic mega man nba jam


Το PlayRetroGrames είναι μία εκπληκτική ιστοσελίδα που μας επιτρέπει να παίξουμε εντελώς δωρεάν retro παιχνίδια. Μόλις την ανοίξουμε αντικρίζουμε μία πλούσια λίστα με αγαπημένες κονσόλες και ένα μεγάλο ποσοστό της βιβλιοθήκης τους.

Ανάμεσα σε αυτές είναι τα Atari 2600, Atari 7800, Atari Lynx, Gameboy Color, Gameboy Advance, Sega Saturn, MAME, PlayStation 1, Nintendo NES, Nintendo 64 και πολλά άλλα. Φυσικά κάθε κονσόλα έχει τα δικά της ιδιαίτερα παιχνίδια, τα οποία γίνεται να παίξουμε μέσα από τον browser μας.

Όσον αφορά τα παιχνίδια, η ιστοσελίδα έχει πλούσια βιβλιοθήκη με τίτλους όπως Sonic, Mega Man, NBA Jam, Mortal Kombat, Contra και πολλά άλλα.Τα περισσότερα παιχνίδια έχουν δυνατότητα αποθήκευσης της προόδου μας αλλά υποστηρίζουν και την αλλαγή σε έκδοση flash player. Πρέπει να σημειώσουμε πως κάποια παιχνίδια ίσως είναι λίγο παραπάνω βαριά και εμφανίσουν κολλήματα σε παλαιότερους υπολογιστές.

Σε κάθε περίπτωση το RetroGamesOnline μας δίνει την ευκαιρία να παίξουμε αγαπημένα παιχνίδια, χωρίς να χρειαστεί να βγάλουμε κονσόλες από το πατάρι αλλά ούτε και να μπλέξουμε με emulators και κατέβασμα ROMs.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: www.playretrogames.com

Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram