Zombies, Run - Ένας τρόπος να γυμναστείτε παίζοντας παιχνίδι και ολοκληρώνοντας αποστολές

εφαρμογή άσκησης μέσω αποστολών για Android


Πολλοί είναι εκείνοι που θέλουν ένα κίνητρο για να ξεκινήσουν να γυμνάζονται ή να το συνεχίσουν μετά από καιρό, αφού έχει φύγει ο αρχικός ενθουσιασμός. Το Zombies, Run! είναι μία εφαρμογή - παιχνίδι που συνδυάζει την άσκηση με την ικανοποίηση που προσφέρουν τα παιχνίδια, με στόχο να σας διατηρήσει σε φόρμα.

Σε αυτό, οι παίκτες τρέχουν για την ζωή τους με στόχο να επιβιώσουν από τα ζόμπι. Ο παίκτης πρέπει να προχωρήσει και να βρει προμήθειες και άλλα αντικείμενα που χρειάζεται η βάση του. Το παιχνίδι εμφανίζει αποστολές και έπειτα εμείς πρέπει να κάνουμε βήματα ή τρέξιμο στη γειτονιά μας ή οπουδήποτε θέλουμε ώστε να ολοκληρωθεί η αποστολή.

Κατά την διάρκεια της άσκησής μας, το παιχνίδι έχει μουσική αλλά και μηνύματα που μεταφέρονται μέσω του -φανταστικού- ραδιοφωνικού του σταθμού. Παράλληλα, καταγράφει διάφορα στατιστικά για την άσκησή μας, ενώ μπορούμε να ενεργοποιήσουμε την καταδίωξη από ζόμπι, ώστε να ανεβάσουμε τον ρυθμό της άσκησης.

Η εφαρμογή διατίθεται δωρεάν μέσω του Google Play, ενώ υπάρχει η δυνατότητα πληρωμής για να ανοίξουν περισσότερες αποστολές.

Έκδοση: Διαφέρει ανάλογα με τη συσκευή
Μέγεθος: Διαφέρει ανάλογα με τη συσκευή
Λειτουργικό σύστημα: Android
Κατασκευαστής: Six to Start
Πηγή: Google Play
Συντάκτης του άρθρου:Χρήστος Χιωτέλλης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram