Zoom Meetings - Η εφαρμογή τηλεδιασκέψεων που σαρώνει λόγω κορονοϊού

εφαρμογή για τηλεδιασκεψεις και συννέδρια εξαποστάσεως

Σίγουρα όσοι δουλεύουν από το σπίτι θα έχουν ακούσει για την εφαρμογή Zoom. Πρόκειται για μία από τις κορυφαίες εφαρμογές τηλεδιασκέψεων που χρησιμοποιούν οι περισσότερες μεγάλες εταιρείες. Τελευταία, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, η χρήση της έχει αυξηθεί σημαντικά και η δημοτικότητά της εκτοξεύτηκε.

Το Zoom, είναι μία cloud based πλατφόρμα τηλεδιασκέψεων στην οποία μπορείτε να συμμετάσχετε σε κλήσεις είτε με πολλά άτομα, είτε με ένα, με εικόνα και ήχο ή μόνο με ήχο. Ταυτόχρονα, επιτρέπει την αποστολή μηνυμάτων κειμένου, τον διαμοιρασμό αρχείων, αλλά και τη κοινή χρήση οθόνης. Τι προσφέρει όμως το Zoom στην δωρεάν έκδοσή του; Μπορούμε να δημιουργήσουμε αμέτρητες τηλεδιασκέψεις διάρκειας έως 40 λεπτών και με έως 100 συμμετέχοντες. Not bad που λένε και οι φίλοι μας οι αμερικάνοι.

Για να μπείτε σε ένα meeting μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την desktop εφαρμογή του Zoom για Windows ή macOS, ή τις εκδόσεις για φορητές συσκευές Android και iOS. Παράλληλα, αν μας στείλουν απευθείας το σύνδεσμο μιας ενεργής τηλεδιάσκεψης,  μπορούμε να συμμετάσχουμε μέσω του browser σας.


Έκδοση: Διαφέρει ανάλογα το λειτουργικό
Μέγεθος: Διαφέρει ανάλογα το λειτουργικό
Λειτουργικό σύστημα: Windows, MacOS, Android, iOS
Κατασκευαστής: Zoom
Πηγή: zoom.us
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης.


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram