AZ Screen Recorder - Το πιο διαδεδομένο και ισχυρό πρόγραμμα καταγραφής οθόνης κινητού

az recorder best screen recording app livestream

Συχνά μας ρωτάτε ποια είναι η καλύτερη εφαρμογή καταγραφής βίντεο από την οθόνη του smartphone σας. Στο παρελθόν έχουμε παρουσιάσει λύσεις όπως το MNML Screen Recorder, μία καλαίσθητη και απλή εφαρμογή για γρήγορες εγγραφές. Ωστόσο, σήμερα θα δούμε μία πιο "δυνατή" εφαρμογή με περισσότερες λειτουργίες για όσους θέλουν να γράψουν σε βίντεο το περιεχόμενο της οθόνης τους.

Ο λόγος για το Screen Recorder της AZ, μία ισχυρή εφαρμογή με πάρα πολλές λειτουργίες. Με το AZ μπορείτε να καταγράψετε βίντεο χωρίς κανένα όριο, σε αναλύσεις έως και 1080p, στα 12mbps και με ρυθμό 60fps. Για το παραπάνω δεν χρειάζεται να έχετε δικαιώματα root, απλά εγκαθιστάτε την εφαρμογή και έπειτα μπορεί να καταγράψετε παιχνίδια, βίντεο κλήσεις, live και stories από το Instagra και ότι άλλο σκεφτείτε. Η εφαρμογή καταγράφει και τον ήχο, αλλά ταυτόχρονα σας δίνει τη δυνατότητα να προσθέσετε και face-cam (με την μπροστινή κάμερα) στα βίντεο σας.

Το AZ Screen Recorder μετρά εκατομμύρια χρήστες ενώ έχει αναγνωριστεί από την Google και ιστοσελίδες του χώρου ως μία από τις καλύτερες εφαρμογές στο είδος του. Τέλος μας δίνει την δυνατότητα να κάνουμε απευθείας livestream σε YouTube και Facebook, ενώ μόλις τελειώσουμε την εγγραφή μας, έχουμε τη δυνατότητα να μεταφέρουμε το βίντεο ασύρματα στον υπολογιστή μας.


Έκδοση: 5.7
Μέγεθος: Διαφέρει ανάλογα την συσκευή
Λειτουργικό σύστημα: Android (5.0+)
Κατασκευαστής: AZ Screen Recorder
Πηγή: Google Play
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram