Cerebrux - Το αγαπημένο στέκι του κάθε Λινουξά

Το στέκι του έλληνα λινουξά
Το Cerebrux είναι ένα ελληνικό site που ασχολείται αποκλειστικά με το Linux Λειτουργικό σύστημα και με τη φιλοσοφία του εν γένει. Πρόκειται για μια ποιοτική ιστοσελίδα που βασικό σκοπό έχει τον διαμοιρασμό γνώσης, με πλούσια και ειδική θεματολογία που ο κάθε Έλληνας χρήστης Linux έχει την ανάγκη να διαβάζει.

Η ποιότητα του Cerebrux είναι αδιαμφισβήτητη και με ό,τι καταπιάνονται οι αθρογράφοι του, το κάνουν με απλό και κατανοητό τρόπο για τον πλέον αρχάριο χρήστη και νεοεισερχόμενο στο Linux, οπου με αναλυτικές οδηγίες ο καθένας θα βρει κάτι για να αγαπήσει σε αυτό το site.

Όλα αυτά οφείλονται στον πρωτεργάτη του Cerebrux, τον ειδικό στο Linux (έτσι τον λέω εγώ) Salih Emin, όπου με την παρέα του βοηθάει αρκετό κόσμο να κάνει τα πρώτα του βήματα στο Linux.

Στο Cerebrux θα βρεις επιλεγμένη ειδησεογραφία, εμπεριστατωμένες απόψεις, παρουσιάσεις εφαρμογών, παιχνιδιών αλλά και πιο σκληροπυρηνική θεματολογία όπως αυτή του Hacking και System Administrator.

Τέλος, να αναφέρουμε το «διαμάντι» του Salih, το «uCareSystem», ένα εκπληκτικό δωρεάν εργαλείο που ανέπτυξε ο ίδιος (και συνεχίζει να το αναπτύσει), με το οποίο μπορεί κάποιος να εκτελεί αυτοματοποιημένα βασικές διεργασίες συντήρησης του Ubuntu, τις οποίες σε διαφορετική περίπτωση θα έπρεπε γίνουν χειροκίνητα.

Αξίζει να επισκεφτείς το Cerebrux και να βάλεις στα αγαπημένα τη σελίδα ––> Cerebrux - Το Στέκι του Λινουξά


Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram