D Notes - Η πιο όμορφη εφαρμογή για σημειώσεις είναι δωρεάν και χωρίς διαφημίσεις

best note taking app for android

Εφαρμογές για σημειώσεις σε συσκευές Android υπάρχουν πάρα πολλές, τις περισσότερες από τις οποίες έχουμε παρουσιάσει εδώ στο dwrean.net. Ωστόσο πάντα υπάρχει χώρος για ακόμη μία εφαρμογή, ειδικά αν αυτή έχει κάποιο χαρακτηριστικό που την κάνει να ξεχωρίζει. Το D Notes είναι μία δωρεάν εφαρμογή σημειώσεων, η οποία διακρίνεται για το πανέμορφο UI της αλλά και για τις μοντέρνες δυνατότητες της.

Όταν την χρησιμοποιούμε, μπορούμε να προσθέτουμε φωτογραφίες και βίντεο σε σημειώσεις. Ταυτόχρονα μπορούμε να κλειδώνουμε σημειώσεις με κωδικό ή ακόμη και με δακτυλικό αποτύπωμα. Παράλληλα, όπως οφείλει κάθε εφαρμογή σημειώσεων έχει λίστες to-do, αντίστοιχα widget για την αρχική οθόνη, αλλά και πολλές δυνατότητες παραμετροποίησης (γραμματοσειρές, φόντα, θέματα).

Εκτός από αυτά, επιτρέπει την δημιουργία κατηγοριών, ενώ μπορούμε να κάνουμε pin μία σημείωση στην μπάρα ειδοποιήσεων. Τα παραπάνω θα είχαν ελάχιστη σημασία αν δεν μπορούσαμε να κάνουμε back up της σημειώσεις μας. Τέλος, η εφαρμογή είναι καθαρή από διαφημίσεις.


Έκδοση: 2.1
Μέγεθος: 4.6MB
Λειτουργικό σύστημα: Android (4.1+)
Κατασκευαστής: Damian van den Berg
Πηγή: Google Play
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram