Daylio - Μία δωρεάν εφαρμογή ημερολογίου που θα βελτιώσει την διάθεσή σας

δωρεάν εφαρμογή σημειωματάριο ατζέντα ημερολόγιο

Μπορεί μια εφαρμογή να φτιάξει την διάθεσή μας και να βοηθήσει να παραμένουμε θετικοί; Η απάντηση είναι φυσικά και ναι! Μία από τις καλύτερες εφαρμογές του είδους είναι το Daylio, διαθέσιμο δωρεάν για συσκευές Android και iOS.

Πως λειτουργεί αυτό; Μέσα από το ιδιαίτερα απλό και καλαίσθητο μενού της εφαρμογής εισάγουμε τις δραστηριότητες που κάνουμε κάθε μέρα και γράφουμε πως ήταν η διάθεσή μας. Μετά από λίγες μέρες, η εφαρμογή θα υπολογίσει ποιες δραστηριότητες μας κάνουν χαρούμενους, ενώ θα υποδείξει και πράγματα που ίσως μας κουράζουν ή μας ρίχνουν ψυχολογικά. Παράλληλα, μας δίνει τη δυνατότητα να κρατήσουμε και μικρές σημειώσεις για κάθε ημέρα, ώστε να θυμόμαστε τα σημαντικά συμβάντα.

Στο Daylio μπορούμε να εισάγουμε πραγματικά ό,τι επιθυμούμε σαν δραστηριότητα, όπως η άσκηση, το fast food, τον πρωινό καφέ, το διάβασμα, την εργασία, την παρέα με φίλους, τα ραντεβού με το άλλο μας μισό, βόλτες, καθαρισμός σπιτιού, τα βιντεοπαιχνίδια, ταινίες, μουσική, ή ό,τι άλλο θεωρούμε πως ίσως αξίζει να καταγράψουμε. Η καταχώρηση είναι γρήγορη και απλή, σαν το πάτημα ενός διακόπτη On-Off.

Τέλος, η δυνατότητα κλειδώματος με κωδικό, κάνει την εφαρμογή και τα δεδομένα μας ασφαλή, ακόμη και αν η συσκευή μας πέσει στα χέρια κάποιου άλλου.

Έκδοση: 1.3
Μέγεθος: 11MB
Λειτουργικό σύστημα: Android, iOS
Κατασκευαστής: Relaxio
Πηγή: Google Play, App Store
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης



Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram