Gallery Go - Μία light έκδοση του Google Photos για οργάνωση και βελτίωση φωτογραφιών στα Ελληνικά

δωρεάν εφαρμογή οργάνωσης και βελτίωσης φωτογραφιών

Οι δωρεάν εφαρμογές Go της Google όπως, έχουμε αναφέρει και στο παρελθόν, είναι ελαφριές εκδόσεις των μεγάλων εφαρμογών, χωρίς ωστόσο να υπολείπονται σημαντικών χαρακτηριστικών. Έτσι μετά το Maps Go, σήμερα θα παρουσιάσουμε το Gallery Go, που όπως θα καταλάβατε αφορά τις φωτογραφίες μας.

Το Gallery Go αναλαμβάνει την οργάνωση των φωτογραφιών και βίντεο μας, αφού τα κατηγοριοποιεί αυτόματα σε: Άτομα, Selfie, Φύση, Έγγραφα, Βίντεο και Ταινίες. Ταυτόχρονα, διαθέτει απλά εργαλεία με τα οποία οι φωτογραφίες μας μπορούν να γίνουν πιο όμορφες εύκολα. Ένα από αυτά είναι η αυτόματη βελτίωση, που επεξεργάζεται και βελτιώνει τις φωτογραφίες μας μόνο με ένα πάτημα.

Φυσικά πέρα από τις διάφορες λειτουργίες, σκοπός των Go εφαρμογών είναι να τρέχουν άριστα. Το Gallery Go πιάνει ελάχιστο χώρο, δεν κρατάει πολύ μνήμη RAM, κάτι που το κάνει γρήγορο ακόμη και σε παλαιότερες συσκευές. Ταυτόχρονα, η εφαρμογή είναι σχεδιασμένη ώστε να μην χάνει την λειτουργικότητά της όταν δεν είμαστε συνδεδεμένοι με δεδομένα ή σε κάποιο Wi-Fi δίκτυο.

Το Gallery Go μπορείτε να το βρείτε μέσω του παρακάτω συνδέσμου και να το εγκαταστήσετε στην συσκευή σας αν αυτή έχει Android 8 ή κάποια νεότερη έκδοση.

Έκδοση: 1.1
Μέγεθος: Διαφέρει ανάλογα την συσκευή
Λειτουργικό σύστημα: Android (8.0+)
Κατασκευαστής: Google
Πηγή: Google Play
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram