[How to]: Ενεργοποίηση και απενεργοποίηση της νέας εμφάνισης του Facebook

νέα αλλαγή εμφάνιση design layout facebook new 2020


Εδώ και λίγες ημέρες το Facebook διέθεσε το νέο σχεδιασμό του σε όλους τους χρήστες. Μέχρι πρότινος, η νέα εμφάνιση ήταν διαθέσιμη μόνο σε συγκεκριμένους χρήστες δοκιμαστικά, όμως τώρα μπορούν όλοι να μεταβούν σε αυτή με ελάχιστο κόπο. Η νέα εμφάνιση κάνει αρκετά πιο σύγχρονο το Facebook, υιοθετώντας νέα σχεδιαστικά πρότυπα, ωστόσο για να την συνηθίσουμε θα χρειαστεί κάποιο χρονικό διάστημα.




Το μόνο που έχουμε να κάνουμε, είναι να επισκεφθούμε το μενού στο πάνω δεξιά μέρος της οθόνης μας και να διαλέξουμε την σχετική επιλογή. Έπειτα θα μεταφερθούμε στη νέα αρχική σελίδα του Facebook.




Η νέα αρχική είναι αρκετά όμορφη, όμως ίσως κουράσει αρκετούς. Για αυτό με τον ίδιο τρόπο μπορούμε να επιστρέψουμε στην προηγούμενη έκδοση που είχαμε συνηθίσει.





Εκτός από αυτή την επιλογή, λίγο πιο πάνω θα βρούμε και τον διακόπτη νυχτερινής λειτουργίας, ώστε να "μαυρίσει" το Facebook και να γίνει όπως στις εικόνες.


Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram