LDPlayer - Παίξε όλα τα γνωστά Android παιχνίδια δωρεάν στον υπολογιστή σου


παιχνίδια για κινητό σε υπολογιστή ldplayer

Δεν είναι λίγοι οι άνθρωποι που έχουν κολλήσει με κάποιο παιχνίδι για κινητό και θα ήθελαν να συνεχίζουν να το παίζουν από την άνεση του υπολογιστή τους. Ο LDPlayer είναι ο κατάλληλος emulator για περιπτώσεις όπως η παραπάνω.

Πρόκειται για έναν δωρεάν, ελαφρύ και πανίσχυρο Android emulator που μας επιτρέπει να παίξουμε αγαπημένα παιχνίδια στον υπολογιστή μας. Περισσότερα από δύο (2) εκατομμύρια παιχνίδια είναι συμβατά με αυτόν, ενώ διαθέτει λειτουργίες όπως η αυτοματοποίηση κάποιων διαδικασιών, με τις οποίες τα παιχνίδια γίνονται ακόμη πιο διασκεδαστικά. Φυσικά αυτός υποστηρίζει τόσο το Google Play, όσο και το ενσωματωμένο LD Store που έχει αναπτύξει η εταιρία.

Εκτός από τα παραπάνω ο LDPlayer θα τρέξει τα Android παιχνίδια στο μέγιστο των ικανοτήτων του υπολογιστή σας, για υψηλότερα framerate και γραφικά. Ταυτόχρονα, υποστηρίζει το άνοιγμα πολλών παιχνιδιών την ίδια στιγμή, ενώ επιτρέπει και τον έλεγχο με ποντίκι και πληκτρολόγιο.

PUBG Mobile, Clash of Clans, Epic Seven, Free Fire, Mobile Legends είναι μόνο κάποια από τα παιχνίδια που υποστηρίζονται, ενώ σε αυτόν τρέχουν και όλες οι γνωστές εφαρμογές, όπως Instagram, Twitter, TikTok, WhatsApp και άλλα.

Μέσω του παρακάτω συνδέσμου θα μπορέσετε να κατεβάσετε τις δύο εκδόσεις του LDPlayer. Η πρώτη κάνει τον Emulator να τρέχει σε Android 5.1, ενώ η δεύτερη τρέχει ως Android 7.1.


Έκδοση: Διαφέρει ανάλογα την έκδοση
Μέγεθος: Διαφέρει ανάλογα την έκδοση
Λειτουργικό σύστημα: Windows
Κατασκευαστής: XUANZHI
Πηγή: ldplayer.net
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram