Overdrop - Μία έγκυρη και πανέμορφη δωρεάν εφαρμογή για να πρόγνωση καιρού σε κινητά

overdrop free best looking weatehr app

Το Overdrop είναι μία από τις καλύτερες εφαρμογές για πρόγνωση καιρού σε συσκευές με λειτουργικό σύστημα Android. Πριν περάσουμε στις λειτουργίες του, να πούμε πως οι περισσότερες από αυτές είναι διαθέσιμες στη δωρεάν έκδοσή του, που βρίσκεται στο Google Play.

Όπως οφείλει κάθε σωστή εφαρμογή καιρού, το Overdrop, δεν διαθέτει μόνο μία πηγή για τις προβλέψεις του. Αυτό σημαίνει πως αν μία από τις τρεις επιλογές (Dark Sky Weather, AccuWeather, WeatherBit) δεν δίνει σωστές προβλέψεις για την περιοχή μας, μπορούμε να αλλάξουμε σε κάποια άλλη.

Φυσικά, το Overdrop  δεν λέει απλά τον καιρό αλλά διαθέτει πληθώρα πληροφοριών που αφορούν τις καιρικές συνθήκες. Από θερμοκρασία περιβάλλοντος, αισθητή θερμοκρασία, ανέμους, βροχή, επίπεδα υγρασίας, αλλά και αναλυτικούς χάρτες για να βλέπουμε την εξέλιξη των καιρικών φαινομένων. Ταυτόχρονα, υπάρχει αναλυτική πρόβλεψη για τις επόμενες 24 ώρες, ενώ μπορεί να προβλέψει και τον καιρό για τις επόμενες 7 ημέρες, βασιζόμενο στα μέχρι τώρα στοιχεία. Παράλληλα, σε περίπτωση έκτακτων επικίνδυνων καιρικών φαινομένων, το Overdrop ειδοποιεί με το αντίστοιχο notification τους χρήστες.

Τα παραπάνω είναι τα στάνταρ που πρέπει να έχει κάθε εφαρμογή καιρού, όμως το Overdrop έχει ακόμη ένα άλλο πλεονέκτημα και αυτό είναι η εμφάνισή του. Πρόκειται για μία από τις πιο καλαίσθητες εφαρμογές που έχουμε συναντήσει. Μπορούμε να επιλέξουμε ένα από τα 6 διαθέσιμα θέματα για την εμφάνιση της εφαρμογής ή ένα από τα 50 (!!!) διαθέσιμα widget για την αρχική μας οθόνη.

Η εφαρμογή για την ώρα είναι διαθέσιμη μόνο σε Android, όμως είναι σε φάση beta testing για συσκευές με λειτουργικό σύστημα iOS.

Έκδοση: 1.5
Μέγεθος: 22MB
Λειτουργικό σύστημα: Android
Κατασκευαστής: 39ninety
Πηγή: Google Play
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram