PowerToys - Το δωρεάν πρόγραμμα της Microsoft που προσθέτει "τρελές" δυνατότητες στα Windows 10

πρόγραμμα της microsoft περισσότερες λειτουργίες στα Windows

Η Microsoft φαίνεται ότι πήρε στα ζεστά την ανάπτυξη των PowerToys για τα Windows 10. Πρόκειται για ένα πρόγραμμα ανοικτού κώδικα το οποίο αναπτύσσει η ίδια η Microsoft και περιλαμβάνει διάφορες λειτουργίες στα Windows 10. Η εφαρμογή λαμβάνει συνεχώς updates που προσθέτουν νέα εργαλεία, με το πιο πρόσφατο να διατέθηκε πριν λίγες ημέρες.

Με το 0.18 Update προστίθενται στην εφαρμογή τα PowerTorys Run και Keyboard Manager. Το πρώτο έρχεται να αντικαταστήσει το αγαπημένο Windows Run (Win κουμπί + R) και ενεργοποιείται με alt + spacebar.  Μέσα από αυτό μπορείτε να βρείτε φακέλους και αρχεία, εφαρμογές, ακόμη και ανοικτά παράθυρα.

Το Keyboard Manager είναι μία εφαρμογή που μας επιτρέπει την αλλαγή ρυθμίσεων που αφορούν το πληκτρολόγιό μας. Για παράδειγμα μπορούμε να φτιάξουμε δικές μας συντομεύσεις - shortcuts ή να αλλάξουμε την λειτουργία δύο κουμπιών μεταξύ τους. Για παράδειγμα, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το Caps Lock ως το κουμπί "Πίσω" του περιηγητή μας.

Έκδοση: 0,18
Μέγεθος: 21 ΜΒ
Λειτουργικό σύστημα: Windows 10
Κατασκευαστής: Microsoft
Πηγή: Github
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram