Scratch - Ένας ψηφιακός χάρτης που «ξύνεις» χώρες που έχεις επισκεφθεί


scratch map free android app
Μία από τις τελευταίες "μόδες" που κυκλοφορούν είναι η αγορά παγκόσμιων χαρτών, στους οποίους ξύνουμε τις χώρες που έχουμε επισκεφτεί. Οι πωλήσεις των συγκεκριμένων χαρτών έχουν ανέβει ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια, ωστόσο η τιμή τους μπορεί να φανεί υψηλή για τους περισσότερους.

Εδώ έρχεται το Scratch, η ψηφιακή και δωρεάν μεταφορά των χαρτών αυτών σε κινητές συσκευές. Εγκαθιστώντας το Scratch σε ένα Smartphone με android, έχουμε έναν πλήρη παγκόσμιο χάρτη στο κινητό μας, στον οποίο "ξύνουμε" χώρες που έχουμε επισκεφθεί. Φυσικά τα πλεονεκτήματα της εφαρμογής έναντι των αντίστοιχων φυσικών εκδόσεων είναι οι επιπλέον λειτουργίες.

Στο Scratch μπορούμε να προσθέσουμε φωτογραφίες από χώρες που έχουμε επισκεφτεί, ώστε να έχουμε αναμνήσεις από κάθε χώρα στον χάρτη μας. Ταυτόχρονα, δημιουργούμε μία λίστα με χώρες που θέλουμε να επισκεφτούμε στο μέλλον, ενώ υπάρχει η δυνατότητα να σημειώσουμε σε ποιες χώρες έχουμε ζήσει.

Έκδοση: 1.01
Μέγεθος:  23MB
Λειτουργικό σύστημα: Android
Κατασκευαστής: Zero Dawn
Πηγή: Google Play
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram