Skip Ads - Μία εφαρμογή για αυτόματο skip των διαφημίσεων στο YouTube

skip youtube ads

Παρότι υπάρχουν αρκετές λύσεις για όσους δεν τα πάνε καλά με τις διαφημίσεις, όπως πειραγμένες εφαρμογές (YouTube Vanced) ή εφαρμογές που κόβουν τελείως τις διαφημίσεις (Blokada), αρκετοί χρησιμοποιούν ακόμη την επίσημη εφαρμογή του YouTube. Εμείς καταφέραμε και βρήκαμε λύση ακόμη και για αυτούς! Γιατί οι διαφημίσεις ανάμεσα στα τραγούδια, κακά τα ψέματα, είναι σπαστικές.
Σε αυτο το σημείο να πω, πως αν αγαπάτε ένα κανάλι ή ένα site, καλό είναι να μην χρησιμοποιείτε σε αυτά, εφαρμογές που μπλοκάρουν τις διαφημίσεις.

Το Skip Ads, είναι μία δωρεάν εφαρμογή που κάνει ακριβώς αυτή την απλή λειτουργία. Αφού την εγκαταστήσουμε, μπορεί να κάνει αυτόματα skip της διαφημίσεις που εμφανίζει το YouTube, μόλις εμφανιστεί η σχετική ένδειξη. Έτσι μπορούμε να ακούμε μουσική έχοντας μακριά το κινητό μας, χωρίς να πρέπει να πάμε σε αυτό για να κάνουμε skip το βίντεο της διαφήμισης.

Παράλληλα η εφαρμογή παρουσιάζει διάφορα στατιστικά για τον χρόνο που ξοδεύουμε στο YouTube, ενώ έχει και ενσωματωμένο χρονόμετρο για να κάνει προγραμματισμένες παύσεις σσε video όποτε θελήσουμε. Το Skip Ads διατίθεται εντελώς δωρεάν μέσω του Google Play

Έκδοση: 1.4
Μέγεθος: 1.7ΜΒ
Λειτουργικό σύστημα: Android
Κατασκευαστής: Vnona Mobile
Πηγή: Google Play
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram