Δωρεάν μαθήματα Ιταλικών στο Youtube

Μαθήματα Ιταλικά
Η Δήμητρα Φρυγανά είναι η δημιουργός του σχετικά νέου καναλιού στο Youtube με τίτλο «Ιταλική Γλώσσα - Δήμητρα Φρυγανά», και δεν θέλει πολύ για να καταλάβεις πως πρόκειται για μια προσπάθεια εκμάθησης της Ιταλικής γλώσσας με βίντεο-μαθήματα.

Παρακολούθησα σχεδόν όλα τα ολιγόλεπτα δωρεάν μαθήματα της Δήμητρας και μπορώ να πω πως με ενθουσίασε η αποτελεσματικότητα που διαθέτει στο να σου μεταδίδει τις γνώσεις, έστω και με αυτό τον τρόπο, της εξ’ αποστάσεως εκπαίδευσης, δυνατότητα που χαρακτηρίζεται από ταλέντο, αγάπη, ενθουσιασμό και βαθιά γνώση του αντικειμένου που διδάσκει. Να φανταστείς, όταν τελείωσα και το τελευταίο βίντεο, αισθάνθηκα ανυπομονησία για τα επόμενα μαθήματα, όπως περιμένω την επόμενη σεζόν του αγαπημένου La Casa de papel στο Netflix.

Μέχρι και τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, στο κανάλι υπάρχουν 18 μαθήματα στα Ιταλικά και όπως αναφέρεται στο info του καναλιού:

Είτε τώρα ξεκινάς να μαθαίνεις Ιταλικά και θέλεις βοήθεια, είτε έχεις ξεκινήσει και θες να θυμηθείς τη γραμματική χωρίς να ανοίξεις βιβλίο, εδώ θα βρεις ό,τι χρειάζεσαι. 

Η Δήμητρα Φρυγανά είναι κάτοχος πτυχίων Celi απο το Πανεπιστήμιο της Perugia, όπως επίσης διαθέτει και Κρατικό Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας από το Υπουργείο Παιδείας. Όπως μας αναφέρει η ίδια, δημιούργησε αυτό το κανάλι για να μεταδώσει τις γνώσεις και την αγάπη της για την Ιταλική Γλώσσα αλλά και όσα ως μαθήτρια ήθελε να της δίδασκε η καθηγήτριά της με απλά λόγια.

Επομένως, είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να ξεκινήσεις να μαθαίνεις την Ιταλική Γλώσσα, ακολουθώντας το κανάλι της Δήμητρας στο Youtube: Δωρεάν Μαθήματα Ιταλικών


Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram