Adobe Lightroom - Το πανίσχυρο πρόγραμμα επεξεργασίας φωτογραφιών δωρεάν για Android και iOS

ισχυρή εφαρμογή επεξεργασίας φωτογραφιών με φίλτρα για κινητά smarphones android

Η Adobe μετά από πολλά χρόνια αποφάσισε να διαθέσει δωρεάν το Adobe Lightroom για συσκευές με λειτουργικό σύστημα Android και iOS. Για όσους δεν γνωρίζουν πρόκειται για μία από τις πιο ισχυρές εφαρμογές επεξεργασίας φωτογραφιών που χρησιμοποιείται από χιλιάδες επαγγελματίες και χομπίστες φωτογράφους.

Όπως είναι λογικό στο Lightroom βρίσκονται όλες οι επιλογές που θα περιμέναμε από ένα πρόγραμμα επεξεργασίας φωτογραφιών. Αυτό όμως που το κάνει να ξεχωρίζει, είναι η δυνατότητα αποθήκευσης preset. Αυτό σημαίνει πως αφού βρούμε κάποιες ρυθμίσεις που μας αρέσουν, μπορούμε να τις αποθηκεύσουμε με ένα όνομα, και έπειτα να τις βάζουμε σε πολλές φωτογραφίες χωρίς να χρειάζεται να σπαταλάμε χρόνο. Φυσικά το διαδίκτυο είναι γεμάτο με έτοιμα preset για όλα τα γούστα, τα οποία μπορούμε εύκολα να αντιγράψουμε και να δημιουργήσουμε εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Το Adobe Lightroom είναι μία από τις καλύτερες εφαρμογές στον τομέα της και αν χρησιμοποιηθεί σωστά μπορεί να αναδείξει τις φωτογραφίες σας. Το παραπάνω είναι και ο λόγος που πολλοί influencers το χρησιμοποιούν για να φτιάχνουν τα Instagram προφίλ τους. Οι περισσότερες λειτουργίες του Lightroom είναι ξεκλείδωτες στη δωρεάν έκδοσή του.

Έκδοση: 5.2
Μέγεθος: Διαφέρει ανάλογα το λειτουργικό
Λειτουργικό σύστημα: Android, iOS
Κατασκευαστής: Adobe
Πηγή: Google Play, App Store
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram