Box - Παρήγγειλε φαγητό από το κινητό σου και κέρδισε δωρεάν GB


νέα υπηρεσία δωρεάν παραγγελιών σουβλάκια καφές πίτσα

Εδώ και χρόνια εφαρμογές online παραγγελιών φαγητού κάνουν θραύση και το efood μαζί με τον Delivera έχουν κατακτήσει την αγορά. Το Box είναι η νέα πρόταση στις online παραγγελίες και έχει μπει για τα καλά στον χώρο, φέρνοντας νέες ιδέες.

Τι νέο όμως φέρνει το Box πέρα από παραγγελίες καφέ, πιτόγυρων και πίτσας στις μεγαλύτερες πόλεις της Ελλάδας; Μία από τις έξυπνες λειτουργίες του είναι η δυνατότητα να προγραμματίσουμε μία παραγγελία μας για συγκεκριμένη ώρα. Παράλληλα η εφαρμογή "μαθαίνει" τα γούστα μας και προτείνει φαγητά και ροφήματα που ταιριάζουν στις γεύσεις μας.

Τα καλά νέα όμως δεν σταματούν εδώ. Πως θα σας φαινόταν αν παραγγέλνατε φαγητό και κερδίζατε δωρεάν GB δεδομένων για το κινητό σας; Το παραπάνω είναι εφικτό, αφού το Box ανήκει στην Cosmote. Όσο περισσότερο τρώμε, τόσα περισσότερα GB για mobile internet κερδίζουμε. Εκτός από δεδομένα, συλλέγοντας πόντους και χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα ανταμοιβής μπορούμε να κερδίσουμε εκπτώσεις σε επόμενες παραγγελίες ή και δωροεπιταγές.

Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το Box πληρώνοντας με μετρητά ή κάρτα την παραγγελία μας μέσα από την ιστοσελίδα του ή με την Android και iOS εφαρμογή του.

Κέρδισε πόντους με την εγγραφή σου:

Κατέβασε το BOX και στην εγγραφή σου βάλε τον κωδικό UHVPF για να κερδίσουμε και οι δύο από 250 πόντους!

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: www.box.gr

Έκδοση: 1.6
Μέγεθος: Διαφέρει ανάλογα το λειτουργικό
Λειτουργικό σύστημα: Android, iOS, Browser
Κατασκευαστής: Cosmote
Πηγή: www.box.gr
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram