BrowsingHistoryView - Δείτε το ιστορικό περιήγησης από όλους τους browsers μαζί

προβολή ιστορικού από όλους τους browser
Πως θα σας φαινόταν να έχετε πρόσβαση στο ιστορικό των browsers μέσα από ένα εξωτερικό πρόγραμμα; Φυσικά κάτι τέτοιο θα ήταν ιδιαίτερα χρήσιμο σε περίπτωση που χρησιμοποιούμε πολλούς browsers. Εδώ έρχεται το BrowsingHistoryView, ένα δωρεάν πρόγραμμα που έρχεται να καλύψει αυτή την ιδιαίτερη ανάγκη.

Αφού το εγκαταστήσουμε, μπορούμε να δούμε συγκεντρωμένο το ιστορικό μας από όλους τους γνωστούς browsers. Το BrowsingHistoryView είναι συμβατό με Internet Explorer, Firefox, Chrome, Safari, Yandex και Sea Monkey. Φυσικά, το πρόγραμμα διαθέτει κατάλληλα φίλτρα ώστε να δούμε το ιστορικό μας για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Παράλληλα, για κάθε ιστοσελίδα βλέπουμε και ποια ιστοσελίδα μας οδήγησε σε αυτή, αν υπάρχει κάποια, ενώ υπάρχει αποθηκευμένος και ο αριθμός των επισκέψεών μας.

Ιδιαίτερα χρήσιμη είναι και η δυνατότητα για εξαγωγή του ιστορικού μας. Το πρόγραμμα υποστηρίζει εξαγωγή σε απλό κείμενο, HTM, CSV ή και XML. Τέλος, μπορούμε να δούμε το σύνολο του ιστορικού μας ως μία HTML σελίδα με συνδέσμους προς τις ιστοσελίδες που έχουμε επισκεφθεί.

Έκδοση: 2.4
Μέγεθος: 312KB
Λειτουργικό σύστημα: Windows (XP+)
Κατασκευαστής: NirShoft
Πηγή: www.snapfiles.com
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram