Dead by Daylight - Το γνωστό multiplayer παιχνίδι τρόμου τώρα διαθέσιμο δωρεάν για κινητά

δωρεάν παιχνίδι τρόμου για κινητά

Το Dead by Daylight είναι ένα γνωστό παιχνίδι τρόμου πολλών παικτών για υπολογιστές και κονσόλες (PlayStation 4 και Xbox One). Παίζεται αποκλειστικά με τουλάχιστον πέντε (5) άτομα όπου χωρίζονται σε έναν δολοφόνο και τέσσερα θύματα.

Όπως θα καταλάβατε, σκοπός του δολοφόνου είναι να σκοτώσει τους παίκτες, όσο αυτοί προσπαθούν να τον καθυστερήσουν και τελικά να αποδράσουν από την "πίστα".Ο τίτλος είναι γεμάτος από γνωστούς δολοφόνους διάσημων ταινιών, σειρών ή παιχνιδιών τρόμου. Παίζοντας, ξεκλειδώνουμε ολοένα και περισσότερα perks και αναβαθμίσεις για τον παίκτη μας αλλά και ρούχα - στολές.

Πρόσφατα, η εταιρία πίσω από το παιχνίδι το κυκλοφόρησε εντελώς δωρεάν για φορητές συσκευές με λειτουργικό σύστημα Android και iOS. Δηλαδή μπορούμε να παίξουμε δωρεάν Dead by Daylight στο κινητό μας ή στο tablet, ενώ πρέπει να πληρώσουμε περίπου €20 για να το δοκιμάσουμε σε υπολογιστές ή κονσόλες. Τα γραφικά του τίτλου παραμένουν εντυπωσιακά, ενώ έχει δεχθεί τις κατάλληλες τροποποιήσεις ώστε το σύστημα χειρισμού να μεταφερθεί στις οθόνες αφής.

Έκδοση: 3.7
Μέγεθος: Διαφέρει ανάλογα το λειτουργικό
Λειτουργικό σύστημα: Android (7.0+), iOS(11+)
Κατασκευαστής: Behaviour Interactive
Πηγή: Google Play, App Store
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης



Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram