Fagi.gr - Ο ανταγωνιστής του efood που σαρώνει, online παραγγελίες χωρίς εγγραφή

fagi.gr efood deliveras wolt box


Σίγουρα το μεγαλύτερο ποσοστό των κατοίκων αυτής της χώρας βρίσκεται σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Σε αυτές τις δύο πόλεις το efood και οι υπόλοιπες γνωστές υπηρεσίες online παραγγελιών είναι κυρίαρχες, όμως στην επαρχία τα πράγματα είναι διαφορετικά.

Ο λόγος για το Fagi.gr,  μία αντίστοιχη υπηρεσία που γνωρίζει τεράστια άνθιση στην επαρχία, εξυπηρετώντας πάνω από 350.000 παραγγελίες τον μηνά. Φυσικά για να γίνει αυτό, απαραίτητο ήταν να προσφέρει όλες τις δυνατότητες που θα περίμενε κανείς από μία υπηρεσία του είδους. Ένας από τους λόγους της επιτυχίας του είναι η ευκολία χρήσης του, αφού αυτό δεν απαιτεί καμία εγγραφή για να παραγγείλετε το φαγητό σας.

Το Fagi αναπτύχθηκε από μία παρέα φοιτητών στη Μυτιλήνη. Η γρήγορη επιτυχία του, μπόρεσε να το βοηθήσει να αναπτυχθεί σε πάρα πολλούς νομούς. Σήμερα αυτό υποστηρίζει online παραγγελίες σε 12 διαφορετικές περιοχές: Λέσβος, Χίος, Σάμος, Ηράκλειο, Ρέθυμνο, Χανιά, Κομοτηνή, Αλεξανδρούπολη, Ξάνθη, Καβάλα, Χρυσούπολη και Λάρισα.

Εκτός από την ιστοσελίδα, το Fagi.gr έχει τις δικές του εφαρμογές για Android και iOS

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: www.fagi.gr

Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram