Κλέφτη έλα, έχω να σου πω

Φατσούλες σε πρόσωπα παιδιών και κλέφτες στο σπίτι μας


Ναι, είστε από αυτούς που δημοσιεύουν στα Social Media φωτογραφίες με τα παιδιά σας αλλά επειδή φοβάστε, καλύπτετε με φατσούλες τα πρόσωπα των παιδιών για να τα προφυλάξετε.
Φυσικά, κάνετε τη φωτογραφία δημόσια διαθέσιμη. Το επικίνδυνο της υπόθεσης όμως, είναι αυτό που επακολουθεί και το κάνετε πολλοί, και μάλλον εν αγνοία σας ή δεν έχετε την απαιτούμενη αντίληψη του τι είναι πραγματικά επικίνδυνο!

Έτσι λοιπόν, βάζετε λεζάντα: «σήμερα το πρωί από το Κατάκολο, όπου θα βρισκόμαστε για δύο εβδομάδες ακόμα οικογενειακώς μαζί με τους γονείς και τα πεθερικά»

Φυσικά, έχετε ήδη παλαιότερες φωτογραφίες δημόσια από όλα τα δωμάτια του σπιτιού σας όπου φαίνεται καθαρότατα η έλλειψη ύπαρξης συστήματος συναγερμού.

Σ Υ Γ Χ Α Ρ Η Τ Η Ρ Ι Α, οι Φατσούλες σας μάραναν!


Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης - Το κείμενο είναι παρμένο από τον Antitechnophobics  και έχει υποστεί ελαφριά τροποποίηση (Αξίζει να επισκεφτείς τη σελίδα του στο Facebook)

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram