Βάζω και γω φατσούλες στις φωτογραφίες των παιδιών μου στα σόσιαλ

Φατσούλες σε πρόσωπα παιδιών και κλέφτες στο σπίτι μας


Είσαι από αυτούς που δημοσιεύει στα Social Media φωτογραφίες με τα παιδιά σου αλλά επειδή φοβάσαι, καλύπτεις με χαριτωμένες φατσούλες τα πρόσωπά τους για να τα προφυλάξεις; (Από τι;) 

Φυσικά, όμως, οι φωτογραφίες παραμένουν δημόσια διαθέσιμες. Το επικίνδυνο της υπόθεσης όμως, είναι αυτό που επακολουθεί και το κάνουν πολλοί, και μάλλον εν αγνοία τους ή δεν έχουν την απαιτούμενη αντίληψη του τι είναι πραγματικά επικίνδυνο!

Έτσι λοιπόν, βάζεις λεζάντα: «σήμερα το πρωί από το Κατάκολο, όπου θα βρισκόμαστε για δύο εβδομάδες ακόμα οικογενειακώς μαζί με τους γονείς και τα πεθερικά»

Επιπλέον, έχεις ήδη παλαιότερες φωτογραφίες δημόσια από όλα τα δωμάτια του σπιτιού σου όπου φαίνεται καθαρότατα η έλλειψη ύπαρξης συστήματος συναγερμού.

Σ Υ Γ Χ Α Ρ Η Τ Η Ρ Ι Α, οι Φατσούλες θα σε σώσουν! 

Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης - Το κείμενο είναι παρμένο από τον Antitechnophobics  και έχει υποστεί ελαφριά τροποποίηση (Αξίζει να επισκεφτείς τη σελίδα του στο Facebook)

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram