Files UWP - Ένας σύχρονος και καλαίσθητος File Explorer για τον υπολογιστή σας

files uwp ms store file explorer program

Ο File Explorer των Windows είναι ένα από τα κλασικά προγράμματα της Microsoft που βρίσκονται στον υπολογιστή μας εδώ και χρόνια. Μέσα στα χρόνια αυτός εξελίχθηκε, απέκτησε νέες λειτουργίες, ωστόσο η εμφάνισή του παραπέμπει ίσως σε παλαιότερες εποχές και δεν μοιάζει με "σύγχρονη" εφαρμογή.

Εδώ έρχεται το Files UWP, μία νέα πρόταση που έρχεται να "αντικαταστήσει" τον κλασικό File Explorer προσφέροντας ένα πιο μοντέρνο και καλαίσθητο περιβάλλον. Το Files UWP διαθέτει τις περισσότερες λειτουργίες του File Explorer όμως ακόμη αναπτύσσεται. Όπως είναι λογικό, κάποια χαρακτηριστικά ίσως λείπουν, όμως η νέα "φρέσκια" εμφάνιση του αρκεί για να του δώσουμε μία ευκαιρία.

Για να το εγκαταστήσουμε στον υπολογιστή μας, προϋπόθεση είναι αυτός να διαθέτει Windows 10. Έπειτα θα το βρούμε με μία απλή αναζήτηση στο Microsoft Store ή χρησιμοποιώντας τον παρακάτω σύνδεσμο.

Έκδοση: 1.0
Μέγεθος: 50.6 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows 10
Κατασκευαστής: Yair A
Πηγή: Microsoft Store
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram