Flight Radar 24: Δωρεάν App για ζωντανή παρακολούθηση όλων των αεροπορικών πτήσεων

σε πραγματικό χρόνο οι αεροπορικές πτήσεις


Το FlightRadar24 είναι μία εφαρμογή που μας επιτρέπει να παρακολουθούμε σε πραγματικό χρόνο οποιαδήποτε πτήση διαδραματίζεται σε παγκόσμιο επίπεδο και ίσως φανεί ιδιαίτερα χρήσιμη σε όλους όσους περιμένουν με ανησυχία πάνω από ένα κινητό, κάθε φορά που κάποιος γνωστός ταξιδεύει αεροπορικώς ή απλά από περιέργεια. 

Στη δωρεάν έκδοση, η εφαρμογή προσφέρει από μόνη της μία πληθώρα πληροφοριών. Για αρχή μπορούμε να γράψουμε τον κωδικό της πτήσης που θέλουμε να δούμε στην μπάρα αναζήτησης, και θα ανακατευθυνθούμε αυτόματα.

Σε παλιότερο άρθρο, παρουσιάσαμε το PlaneFinder, μια παρόμοια web εφαρμογή.

Στην συνέχεια, το FlightRadar πέρα από την προσεχή τοποθεσία της πτήσης, μας παρέχει και κάποιες άλλες χρήσιμες ενδείξεις, όπως για παράδειγμα τον τύπο και την προέλευση του αεροσκάφους, την ταχύτητά του, το υψόμετρο στο οποίο βρίσκεται, ακόμη και την διαδρομή που έχει ακολουθήσει πάνω στο χάρτη. Φυσικά, όλα αυτά γίνονται σε πραγματικό χρόνο και για όλες τις αεροπορικές πτήσεις του πλανήτη ΓΗ! 

Το FlightRadar24, εκτός από Web εφαρμογή διατίθεται δωρεάν στα App Store και Play Store αντίστοιχα.

Έκδοση: Διαφέρει αναλόγως με την συσκευή
Μέγεθος: Διαφέρει αναλόγως με την συσκευή
Λειτουργικό σύστημα: Android, iOS, browser
Κατασκευαστής: FlightRadar 24AB
Πηγή: Flight Radar
Συντάκτης του άρθρου: Αριστοτέλης Ζησιμόπουλος


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram