Lazersof Recover My Password - «Σπάμε» τον Κωδικό εισόδου στα Windows

βρίσκουμε τον κωδικό εισόδου στα Windows

To δωρεάν πρόγραμμα της εταιρίας Lazersoft, Recover my Password, υπόσχεται 100% επιτυχία στην ανάκτηση ενός χαμένου/ξεχασμένου κωδικού πρόσβασης για τα Windows. 

Για την ακρίβεια το συγκεκριμένο πρόγραμμα μας επιτρέπει να ανακτήσετε το λειτουργικό σας σύστημα, επαναφέροντας τον κωδικό, χωρίς να χρειαστεί φυσικά να επανεγκαταστήσουμε από την αρχή τα Windows. Ένα χρήσιμο εργαλείο για όσους δεν κρατούν back-up τους κωδικούς τους.

Το Recover my Password είναι συμβατό με Windows ΧP, 2000, Vista, 7, 8, 8.1 και 10, ενώ παράλληλα μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο από θύρα USB όσο και από δίσκο CD/DVD. Όπως καταλάβατε, αφού το εγκαταστήσουμε στον υπολογιστή, θα χρειαστεί να το «κάψουμε» σε ένα usb φλασάκι ή δίσκο DVD και να κάνουμε εκκίνηση τον υπολογιστή μέσα από αυτό.

Αν δυσκολευτείτε με τη λειτουργία του, το PC Steps δημιούργησε έναν οδηγό για το συγκεκριμένο πρόγραμμα, που αν ακολουθήσετε κατά γράμμα, δεν νομίζω να υπάρξει πρόβλημα. 

Έκδοση: 4.3.1
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: Lazersoft
Πηγή: Lazersoft
Συντάκτης του άρθρου:  Αριστοτέλης Ζησιμόπουλος


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram