Lemmings - Δωρεάν το ιστορικό παιχνίδι με τα ανθρωπάκια για τον υπολογιστή σας

πρόσφατη έκδοση κλασικού παιχνιδιού lemmings windows 10


Το Lemmings είναι ένα ιστορικό παιχνίδι που συνδυάζει γρίφους και platforming. Ο τίτλος αρχικά δημιουργήθηκε για την Amiga από το studio DMA Design και εκδόθηκε από την ιστορική Psygnosis το 1991. Από τότε μέχρι σήμερα έχουν γίνει αρκετές επανακυκλοφορίες σε πάρα πολλές κονσόλες και υπολογιστές, με πιο πρόσφατη αυτήν που παρουσιάζουμε σήμερα και αφορά υπολογιστές με Windows 8 ή 10, αφού διατίθεται εντελώς δωρεάν μέσω του Microsoft Store.

Σκοπός του παιχνιδιού είναι να μεταφέρουμε τα "lemmings" από την αρχή κάθε επιπέδου στο τέλος του. Για να φτάσουμε στο τέλος, ίσως χρειαστεί να θυσιάσουμε κάποια, όμως ο αριθμός των "lemmings" μας είναι σημαντικός. Στον δρόμο για τον τερματισμό θα συναντήσουμε αρκετά εμπόδια, όμως με την χρήση των ικανοτήτων μας θα αλλάζουμε το περιβάλλον ή την συμπεριφορά των "lemming" με στόχο να τα οδηγήσουμε στο τέλος.

Η νέα αυτή έκδοση διαθέτει σύγχρονη μηχανή γραφικών και φυσικής, ωστόσο έχει δοθεί τεράστια προσοχή στην πιστή αναπαράσταση της αρχικής έκδοσης. Για να το κάνετε δικό σας, αρκεί να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Lemmings στο Microsoft Store.

Έκδοση: Διαφέρει ανάλογα την συσκευή
Μέγεθος: 71MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows 10
Κατασκευαστής: pciok.dk
Πηγή: Microsoft Store
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram