NRG - Το διάσημο καλαίσθητο πρόγραμμα αναπαραγωγής μουσικής για Android


δωρεάν εφαρμογή αναπαραγωγής μουσικής
Το NRG είναι ένα ισχυρό δωρεάν πρόγραμμα αναπαραγωγής μουσικής για Android. Όπως είναι λογικό, το NRG υποστηρίζει όλους τους γνωστούς τύπους αρχείων, όπως mp3, wma, wav και πολλά άλλα. Ταυτόχρονα, διαθέτει 10 διαφορετικά επίπεδα για να δημιουργήστε το δικό σας προφίλ Equalizer μέσα από έναν όμορφο γραφικό περιβάλλον. Φυσικά, επειδή δεν είμαστε όλοι γνώστες στο θέμα του ήχου, διαθέτει πολλές έτοιμες ρυθμίσεις για να χρησιμοποιήσουμε κάποιο έτοιμο προφίλ, αλλά και ξεχωριστές ρυθμίσεις για μπάσο και treble.

Η εμφάνιση του NRG είναι ένα από τα δυνατά του σημεία και παρά την καλαισθησία της, οι προγραμματιστές μας αφήνουν να την πειράξουμε αρκετά. Το NRG θα αλλάξει σύμφωνα με το δικό μας στυλ, αποκτώντας τα χρώματα που μας αρέσουν. Φυσικά η εφαρμογή επιτρέπει την αναπαραγωγή μουσικής από φακέλους που βρίσκονται στην μνήμη του κινητού μας. Εκτός από τα παραπάνω, η εφαρμογή υποστηρίζει την εμφάνιση των εξώφυλλων από τα album μας, διαθέτει διάφορα widget για την αρχική μας οθόνη, ενώ υπάρχει η δυνατότητα χρήσης χρονοδιακόπτη ύπνου.

Έκδοση: 2.3
Μέγεθος: 8MB
Λειτουργικό σύστημα: Android (4.0+)
Κατασκευαστής:  NRG
Πηγή: Google Play
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram