SayCheese - Χειριστείτε από απόσταση την κάμερα του κινητού σας και δείτε εικόνα μέσω άλλου smartphone

control camera remotely ελεγχος κάμερας από απόσταση
Το SayCheese είναι μία πρωτότυπη δωρεάν εφαρμογή για Android συσκευές που βοηθάει όσους βγάζουν αρκετές selfie ή βίντεο με το κινητό τους. Η λειτουργία του είναι αρκετά απλή αφού το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να συνδέσουμε ασύρματα την συσκευή μας με μία άλλη και τότε η δεύτερη λειτουργεί σαν χειριστήριο για την πρώτη.

Μέσω αυτής μπορούμε να δούμε τι δείχνει η κάμερα της άλλης συσκευής (αυτής που θα τραβήξει την φωτογραφία) και στην συνέχεια αρκεί να πατήσουμε το κουμπί της λήψης. Το ίδιο συμβαίνει και με τα βίντεο. Πλέον, με το SayCheese δεν θα χρειάζεται να βάζουμε χρονόμετρο στην κάμερα, να τρέχουμε να προλάβουμε για να μπούμε σε μια οικογενειακή ή παρεΐστικη φωτογραφία.

Τα καλά νέα δεν σταματούν εδώ αφού οι συσκευές δεν χρειάζονται ίντερνετ, παρά μόνο να είναι στο ίδιο Wi-Fi δίκτυο. Ταυτόχρονα, οι φωτογραφίες μας αποθηκεύονται και στις δύο συσκευές.

Εκτός από τα παραπάνω η εφαρμογή μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν IP κάμερα, ώστε να έχουμε live εικόνα από κάποια σημεία του σπιτιού μας, αν και υπάρχουν πιο εξειδικευμένες εφαρμογές για αυτό. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι το SayCheese είναι ακόμη υπό ανάπτυξη, κάτι που σημαίνει πως περισσότερες λειτουργίες θα προστεθούν σε αυτό εν ευθέτω χρόνω.


Έκδοση: Διαφέρει ανάλογα τη συσκευή
Μέγεθος: Διαφέρει ανάλογα τη συσκευή
Λειτουργικό σύστημα: Android
Κατασκευαστής: Franco Yoav
Πηγή: Google Play
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram