Skroutz Food - Η μεγάλη εταιρία μπαίνει στον χώρο των online παραγγελιών delivery

skroutz food efood deliveras wolt box


Ο τιτάνας του ελληνικού διαδικτύου, με πάνω από 8.5 εκατομμύρια επισκέπτες σε μηνιαία βάση, το Skroutz.gr, αποφάσισε να ασχοληθεί με τις online παραγγελίες delivery και όπως καταλαβαίνερε εδώ θα έχουμε μία τεράστια μάχη.

Κύριο προτέρημα του Skroutz Food απέναντι στους ανταγωνιστές του, efood, delivera και άλλα, είναι η τεράστια εμπειρία της ομάδας πίσω από αυτό. Το Skroutz Food έχει άψογη εμπειρία χρήσης σαν ιστοσελίδα και οι εταιρίες που συμμετάσχουν σε αυτό ολοένα και αυξάνονται. Όπως θα περίμενε κανείς εδώ υπάρχουν όλα όσα γνωρίσαμε σε άλλες υπηρεσίες delivery με λίστα διαθέσιμων καταστημάτων, καφέ αλλά και αναλυτικές περιγραφές πιάτων και χρόνου παράδοσης. Φυσικά υποστηρίζονται πληρωμές με κάρτα και μετρητά κατά την ώρα παράδοσης.

Η ασφάλεια και η ταχύτητα στις συναλλαγές μέσω του Skroutz Food είναι εγγυημένες, αφού όλο το σύστημα πατάει πάνω στην βάση που ήδη υπήρχε λόγω της μηχανής αναζήτησης και αγοράς προϊόντων της εταιρίας. Αυτή τη στιγμή το Skroutz Food εξυπηρετεί 96 περιοχές σε όλη την Ελλάδα, με Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Ρόδο, Βόλο και άλλες μεγάλες πόλεις να βρίσκονται μέσα σε αυτές.

Το Skroutz Food είναι προσβάσιμο μέσω της ιστοσελίδας του, αλλά και των αντίστοιχων εφαρμογών για Android και iOS.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: www.skroutz.gr/food/

Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram